Senators faller kort mot Blue Jackets, faller en poäng kort i förlust

Kommentare · 146 Ansichten

I Ottawa Senators match mot Columbus Blue Jackets lyckades Marchenko med sitt enastående spel göra mål i 16 sekunder och bädda för segern. Trots att DeBricart gjorde mål för Senators kunde de inte övervinna underläget och föll mot Blue Jackets med 4-3.

Senators inledde matchen mycket bra och Johnson bröt igenom och gjorde mål vid 2:41 i den första perioden till 1-0 och satte press på rivalen Columbus Blue Jackets.Matchtröjor Hockey Omedelbart efter starten av den andra perioden ledde Gambrelli en comeback som inte gav Senators ledningen och lyckades kvittera till 1-1 vid 4:00 till publikens jubel. Matchen var mycket jämn och full av fyrverkerier innan Robinson bröt igenom och hittade en anfallsmöjlighet och gjorde ett mål från vänsterkanten för att hålla ställningen i ledningen. Castellicci var inte att ta miste på och kvitterade till 2-2 vid 9:26. Det var en ganska jämn match vid det här laget, där planen förändrades så snabbt att det var svårt att förutsäga vem som skulle bli vinnare förrän i sista sekunden. Nästa mål kom från båda sidor och även om Senators började mycket bra tippade vågskålen till Blue Jackets fördel och de slog till slut Senators med 4-3.

Noterbart var två assist från Gaudreau i Columbus Blue Jackets tröja, som hjälpte Eric Robinson och Kent Johnson att göra mål för Blue Jackets, och Jon Gillies som gjorde sin 24:e räddning i sin NHL-debut hittills den 28 april 2022.

När man ser tillbaka på hela matchen samarbetade båda lagen perfekt i uppställningen och förhoppningsvis kommer de att ha ännu bättre spel i framtida matcher och presentera publiken för fler spännande matcher.