Mark Giordano bytte till Toronto Maple Leafs

Mark Giordano bytte till Toronto Maple Leafs

Mark Giordano är 38 år gammal. Baserat på sin ålder har Mark Giordano blivit en veteran inom branschen. Samtidigt är Mark Giordano också en mycket bra spelare. Tusentals fans runt om i världen äger Mark Giordano Billiga NHL Tröjor. Mark Giordano hyllas också för sitt ledarskap, offensiva och defensiva färdigheter, och han är en av de bästa försvarsspelarna i NHL.

Den 21 juli 2021 valdes Giordano av Seattle Krakens från Calgary Flames i 2021 års NHL-expansionsdraft och fungerade som den första kaptenen i Seattle Krakens historia. Seattle Kraken bytte Mark Giordano till Toronto Maple Leafs, enligt de senaste uppgifterna. Seattle Krakens kommer att behålla 50 % av guardens kontrakt för ett andraval i NHL-draften 2022, ett andraval i NHL-draften 2023 och ett tredjeval i NHL-draften 2024. Fans kan fortsätta att stödja hans sak genom att köpa en Toronto Maple Leafs tröja.

Mark Giordano går till ett av de bästa lagen i ligan, och Toronto är också Mark Giordanos hemstad, och han kommer att spela för sitt hemstadslag, vilket skulle vara bra.