Rivaliteten mellan de fyra lagen i Serie A

Rivaliteten mellan de fyra lagen i Serie A

För närvarande har Serie A blivit den mest konkurrenskraftiga ligan i topp fyra och Juventus har ökat poängen till 59 poäng efter sena ansträngningar. De tre Serie A-lagen har dragit sig ur Champions League-schemat och misslyckats med att förverkliga sin dröm om att vinna titeln. Nu har Serie A-lagen den sista ligamatchen kvar, så deras nästa match kommer att bli mer intensiv. De fyra bästa lagen i ställningen är inom sju poäng från varandra, så resultaten kan ändras när som helst och AC Milan tröja som kommer att vinna mästerskapet har ännu inte fastställts.

Det återstår fortfarande åtta sista omgångar i Serie A, så Atalanta och Roma kämpar i princip för att ta sig bland de fyra bästa. För närvarande toppar AC Milan Serie A-rankingen, tre poäng före tvåan med 66 poäng. AC Milan måste nu vinna varje match annars blir det svårt för dem att hålla fast vid förstaplatsen. AC Milans största motståndare är fortfarande Internazionale, ett lag med potentiell kontring.

Internazionale har varit i en svacka den senaste månaden och de har oavgjort många matcher med sina motståndare, så AC Milan har tagit förstaplatsen. Inter Milan tröja vann Serie A-mästerskapet förra säsongen, så kan de fortfarande uppfylla sin omvalsdröm den här säsongen? Serie A-lagen måste jobba hårt för att förbättra sig annars blir det svårt för dem att slå igenom i Champions League.