Cristiano Ronaldo missede kampen, Portugal tabte 0v1 til Schweiz

Cristiano Ronaldo missede kampen, Portugal tabte 0v1 til Schweiz

I fjerde runde af gruppe A2 i UEFA Nations League i 2022-sæsonen skal det schweiziske hold møde Portugal på hjemmebane. Portugal tabte 1-0 til Schweiz, deres første nederlag i denne UEFA Nations League. Schweiz åbnede med et lynnedslag på 55 sekunder, hvilket satte rekorden for det hurtigste mål i UEFA Nations League. Seferovic, iført en , blev også den første spiller siden Alain Sartre i 1988 til at score for landet i det første spilleminut. Schweizisk spiller scorede et mål.

Efter denne kamp faldt Portugal til andenpladsen med 2 sejre, 1 uafgjort og 1 nederlag med 7 point, og Spanien var på førstepladsen med 2 sejre, 2 uafgjorte og 8 point. I denne kamp tog den portugisiske kerne Cristiano Ronaldo, som scorede to point mod Schweiz før, lige en pause. Portugal manglede også en pålidelig angriber og tabte til modstanderen, der let havde besejret 4-0 før. Faktisk, når Cristiano Ronaldo i en danmark fodboldtrøje ikke spiller, ender Portugal næsten altid med at tabe! Med sådan en skarp kontrast kan det stadig ses, at den 37-årige Ronaldo stadig er Portugals absolutte kerne!

Det er dog kun Ronaldos tur til at hvile. Dette kan ikke helt give Cristiano Ronaldo skylden for Portugals fiasko, men han er stadig lidt uvillig til at tabe til Schweiz, og Portugal skal arbejde hårdere. I de opfølgende kampe har Portugal og Spanien stadig en head-to-head konfrontation. Hvis Portugal ikke kan vinde, er det næsten sikkert at gå glip af UEFA Nations League-gruppen, og vil også gå glip af de sidste 4 og mesterskabstrofæet!