Nashville Predators vinner i Prague Global Series

Nashville Predators vinner i Prague Global Series

O2 Arena för 2022 NHL Global Series startade NHL grundserien med en publik på 16 648 på fredagen, med ett nytt tillskott till Nashville Predators som ledde dem till en 4-1-seger över San Jose Sharks.

Detta är NHL:s första ordinarie säsongsmatch utanför Nordamerika sedan 2019. Ligan har inte kunnat spela utomlands de senaste två säsongerna på grund av covid-19-pandemin.

Med 32 sekunder kvar av finalens tredje kvart gjorde Matt Duchene, som var klädd i en Nashville Predators tröja, ett tomt mål och gjorde 4-1.

Försvararen Matt Benning hade 14:56 i sin debut med Sharks efter att ha skrivit på ett fyraårigt avtal med Sharks den 13 juli. Han spelade med Predators under sina två första säsonger och gjorde 15 poäng (1 boll, 14 assist) på 118 matcher under den vanliga säsongen och en assist i åtta slutspelsmatcher i Stanley Cup.

Grattis till Nashville Predators, hoppas att bli ännu bättre under nästa nya säsong, vår hemsida tillhandahåller personliga NHL-tröjor, du kan anpassa dina Billiga NHL Tröjor , vår hemsida är ett bra val.