Ronaldos prestation framträder med 89-poängsmål för att vinna

Comments · 150 Views

Den fjärde omgången av Euro 2024-kvalet fortsatte med Portugal som vann 1-0 borta mot Island och därmed tog fyra raka segrar i början av säsongen och säkrade förstaplatsen i gruppen med 12 poäng. Den mest intressanta aspekten av matchen var Ronaldos prestation på planen.

Före slutet av den första halvleken fick Portugal en frispark och Ronaldo, som bar Portugal tröja 2023 nummer 7, dömdes för handboll i straffområdet, och den portugisiska superstjärnan var upprörd och viftade med handen i missnöje när han lämnade planen. När matchen fortsatte fortsatte den portugisiska attacken att kämpa och i den 74: e minuten gick Ronaldo ner igen och satte sina spikar på motståndarens bröst.

I den 84:e minuten föll Ronaldo plötsligt till marken när han bröt igenom med bollen, och domaren kallade för en dummy och han fick också ett gult kort. När Ronaldo såg att matchen närmade sig slutet slutade han till slut att agera och i sista minuten svepte Ronaldo framför målet och domaren signalerade att målet var giltigt, vilket hjälpte Portugal att fullborda utskåpningen 1-0. Billiga fotbollströjor Detta var det enda målet som gjordes i matchen och det mest avgörande ögonblicket i Ronaldos liv.

Med detta mål satte Ronaldo 2 stora historiska rekord, det första var det 123:e målet för landslaget och det andra var det 838:e karriärmålet, båda världsrekord.