Ronaldo-fanit: Messi sanoi, että Lewandha ansaitsee kultaisen pallon

Ronaldo-fanit: Messi sanoi, että Lewandha ansaitsee kultaisen pallon

Tämän vuoden Ballon d'Or -valinta on herättänyt paljon keskustelua, ja monet uskovat, että Lewand on tämän vuoden Ballon d'Or -palkinnon arvoinen. Itse asiassa Messi itse totesi, että Lewandin pitäisi myös voittaa palkinto, ja Lewandowski Pelipaidat fanit katsoivat, että hänen olisi pitänyt voittaa palkinto.

Messi sanoi palkintoseremoniassa: "Tämä on erityinen ilta minulle. On kunnia kilpailla Lewandowskin kanssa. Sinun pitäisi olla viime vuoden Ballon d'Orin voittaja. Pokaali on sinua varten. Olet luonnollinen voittaja, ja sinulla pitäisi olla pokaali kotona."

Jotkut Ronaldo-fanit huomauttivat kuitenkin Internetissä: "Messi sanoi, että Lewandade on vuoden 2020 Ballon d'Orin arvoinen. Katso sitten, kuinka hän äänesti FIFA:n parhaaksi pelaajaksi vuonna 2020. Ronaldo antoi Lewandicelle. Ääniä ansainnut Messi ei . Jalkapallo pelipaidat Tämän seurauksena yhtä pidettiin nöyränä ja toista ylimielisenä. Tämä on tosiasia."

FIFA:n ilmoittamat äänestysliput osoittavat, että vuoden 2020 "FIFA:n paras pelaaja" -valinnassa Cristiano Ronaldo valitsi Lewandin, Messin ja Mbappen kolmen parhaan joukkoon. Messi valitsi Neymarin, Mbappén ja Lewanditin.