Bruno Fernandes: Manchester United-stjernen var frustrert over uavgjort 2-2 mot Aston Villa

Bruno Fernandes: Manchester United-stjernen var frustrert over uavgjort 2-2 mot Aston Villa

Hvis det ble et positivt resultat fra Manchester Uniteds uavgjort mot Aston Villa, så var det Bruno Fernandes. Folket i Manchester United ville ikke nøle med å rose ham. Aston Villa fullførte et sent comeback mot Manchester United i går etter at Bruno Fernandes ledet laget sitt to-null med to langskudd på Villa Park. Han betalte æren til klubbens omreisende hær av bortefans i billige fotballdrakter etter en skuffende 2-2 uavgjort mot Aston Villa lørdag kveld.

Portugiseren gjorde imidlertid et unntak for Villa som ønsket å erstatte Emiliano Buendia sent i kampen, etter at Steven Gerrard hadde gjort sine tre innbyttere. 27-åringen møtte den fjerde dommeren etter at Philippe Coutinho kom Steven Gerrard til unnsetning på sin Aston Villa-debut. I en fuktig, billig fotballtrøye, sier Fernandes at hjemmelaget prøvde å fortelle Buendia hadde en hodeskade, slik at de kunne bruke en fjerde ubåt under Premier Leagues nye hjernerystelsesregel.

Dessverre klarte ikke United å holde stand etter Fernandes' andre mål, og Aston Villa reagerte godt ved å score to mål. Etter kampen sa Fernandes dette om prestasjonen: "Jeg tror vi får et perfekt resultat for å være i den perfekte posisjonen til å score enda flere mål." Det var synd for ham å ikke vinne med Manchester United drakter. På Twitter sa det portugisiske esset: "Veldig frustrerende å miste poeng etter en god prestasjon. Bortefansen har vært fantastiske som alltid."